Dags att renovera? 3 bra tillbehör till mobilen och surfplattan

När det är dags att renovera hemmet eller fritidshuset är det mycket att tänka på. Att kunna ha surfplattan eller mobilen laddad och skyddad under renoveringen är en detalj som är lätt att missa.

Här kommer tre tips på tillbehör till mobilen och surfplattan som är bra att ha när du renoverar. Bland annat TheMobileStore.se har ett stort utbud av tillbehör så du kan samla dina inköp.

1. Skydd till mobilen och surfplattan

Under renoveringen finns det många moment när du vill ha mobilen eller surfplattan till hands. Det kan vara för att titta på instruktionsvideos eller läsa om på om hur du ska göra. Det är lätt tappa verktyg eller spilla lite färg som skadar skärm som resten av mobilen utan ett bra skydd. Välj helst riktigt tåliga skal som är greppvänligt även med arbetshandskar.

2. Powerbanks och solcellsladdare

Under renoveringen kan du behöva stänga av både el och vatten. Därför är det bra att se till att ha några powerbanks så du kan ladda mobiler och tillbehör under arbetets gång. Det finns smidiga solcellsladdare som dessutom är riktigt bra att ha även efter renoveringen är klar. Framför allt i sommarstugan eller på resande fot.

Det finns många olika knep för att din mobil ska hålla längre vilket är bra under renoveringen. Tänk på att undvika att låta den ligga i direkt solljus för länge. Tänk på att batteriet kan slitas av bland annat för hög värme.

3. Trådlösa laddningsställ

Trådlösa laddningställ är riktigt fiffiga, det gör det möjligt att ladda olika saker samtidigt. Från smarta klockor till hörlurar och mobilen. Det kräver i regel att du har tillgång till el men du kan samla alla prylarna till en enda laddningsstation.

När det kommer till trådlös laddning är det inte alla modeller som har stöd för denna funktion. Så kontrollera på förhand om dina laddningsbara saker är kompatibla med fjärrladdning.